Nachtleven op Jamaica

De Jamaicanen houden van feesten en uitgaan en in de meeste badplaatsen vindt u verschillende uitgaansgelegenheden.

Uitgaan Montego Bay

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De meeste uitgaansgelegenheden in Montego Bay bevinden zich langs Gloucester avenue. Populair zijn onder andere Margarittaville, the Brewery, en jazz café Blue Beat Jazz.

Uitgaan Ocho Rios

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Met enige regelmaat worden in Ocho Rios op straat feestjes georganiseerd. Op het centrale plein in Ocho Rios ligt Little Pub, een populaire verzamelplaats voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Eveneens geliefd is Bibibips. Grotere clubs zijn Amnesia en Silk’s Disco. Wellicht de populairste club is Jamaic'N Me Crazy, maar deze club hoort bij een all-inclusive resorts en voor niet-gasten is het vaak erg lastig om binnen te komen. Tot slot dient nog gezegd te worden dat in Ocho Rios ook veel duistere clubs gevestigd zijn, waar u waarschijnlijk liever niet komt. Laat u bij het toeristenbureau of in uw hotel goed voorlichten.

Uitgaan Negril

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Op Seven Miles Beach is vrijwel elke avond een bar te vinden met live muziek. Alfred’s Ocean Palace. Welbekend in Negril is Hedonism II, een all-inclusive accommodatie, waar alles kan en alles mag en de term seksclub is niet misplaatst om Hedonism II mee aan te duiden.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Kingston

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u ’s nachts uitgaat in Kingston neemt u dan altijd een taxi naar en van de bar of club waar u heengaat. Toeristen kunnen in Kingston ’s nachts beter niet over straat lopen. Anders dan in de toeristische badplaatsen zult u in het uitgaansleven in Kingston vrijwel alleen omringd zijn door de plaatselijke bevolking. Zeer populair is de bar van het Courtleigh hotel, Mingles genaamd. Eveneens druk bezocht wordt Asylum, een club waar afhankelijk van de avond reggae, meringue en popmuziek wordt gedraaid. In de openlucht feesten kunt u bij Carlos Café. Op woensdagavonden is Burlington Avenue the place to be. Hier vindt dan het Weddy Weddy Wednesday feest plaats, gehost door DJ Stone Love. Dit is een gratis outdoor feest, een fenomeen in Kingston en ver daar buiten. Uitbundige uitgaansavonden kunt u ook beleven in Quad, een complex waarin zich meerdere clubs bevinden. Doet u het liever wat rustiger aan dan is Priscilla’s bar een optie.